onsdag 16 januari 2013

"Woff woff".

Det finns två sätt att få lillkillen att sitta helt stilla i soffan. På första plats hamnar "Duncan and the dounutman", en barnshow som han fått se en del på barnhemmet, och på god andra plats kommer "Så ska det låta". Musik går alltså hem.



Precis lagom till det att vi skulle börja med lunchen idag så gick strömmen. Vi fick gå till närmaste restaurang och äta grillad kyckling istället. Typiskt ;). Därefter gick vi till Svenska skolan där det var träff för alla som adopterar i Kenya och med representanter från varje adoptionsorganistaion. Kul att få lite ansikten på sådana man bara har hört namnet på annars. Också roligt att träffa fler adoptivfamiljer.
Will tyckte mötet var roligt så länge det fanns fika. Sen fick vi gå iväg och hitta på annat. Så långt bort från poolen som möjligt ska tilläggas, annars hade jag fått bada med kläderna på.
Efter en stund hittade han sköldpaddorna som strosar omkring på området. "Woff woff" säger han... Vi har lite att jobba på där.




I morgon får vi hembesök av Wills "Gaurdian ad litem". Det är en person som ser till hans intressen under den här adoptionsprocessen. Då gårdagen innehöll ganska ostadigt väder och det inte fanns särskilt mycket att ta sig för så fick det bli kanelbullsbakning. Hoppas att de kan ta hem några extra pluspoäng!




God kväll på er alla! // Sandra & Johan

3 kommentarer:

  1. Ni kommer få alla pluspoäng som går att få! Till och med utan kanelbullar;) Men det ser gott ut. Synd bara att det är lite långt... Kram kram

    SvaraRadera
  2. Det är så trevligt att läsa om erat "nya" liv.
    Det händer saker varje dag när man har en liten med mycket spring i benen.Fortsätt skriva för ni glädjer så många.
    Ha det bra alla 3.

    SvaraRadera
  3. Åååå, vill pussa & krama på den lille!!!

    SvaraRadera