söndag 6 januari 2013

Söndag på riktigt.

Idag är det söndag på riktigt för idag har vi varit i kyrkan. Så gott att bara få finnas i den atmosfären! Och när man kan stämma in i lovsången ”heart of worship” tillsammans med ca 2500 andra människor under ledning av ett lovsångsband på drygt 15 pers – ja det är bland den bästa känslan som finns. Och tack vare att vår lille pojk älskar musik så var det inga problem för honom att sitta still i det nästan två timmar långa mötet… ja, det och några mariekex ;).

Det var tack vare att vi kom i kontakt med Svenska skolans rektor och hans fru som vi hamnade i Nairobi Chapel idag. De skulle gå och undrade om vi ville följa med. Och eftersom att vi längtar efter att få träffa folk och ha lite att göra så var beslutet inte svårt alls!  Så vi klädde upp oss, beställde taxi och chauffören önskade oss en trevlig dag när han släppte av oss och bad oss att be en bön för honom :).

Nairobi Chapel är uppbyggt av tält, fina tält. Det stora mötestältet rymmer säkert 3000 pers och det är storbild och kameramän och avancerad ljudanläggning. Som att vara på konferens :)!





Hoppas ni har en bra söndag vart ni än befinner er!

// Sandra & Johan

4 kommentarer:

  1. Härligt att hitta en församling att gå till. Hoppas ni finner nya vänner där! Själva har vi firat svågerns 40-årsdag hela helgen - i underbara vänners lag. Kramar på er

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder ni lägger upp Sandra & Johan! Det är så roligt att följa er tid i Nairobi....Ha det så gott med mycket bus och bad i havet!

    SvaraRadera
  3. Härligt... samma Gud över hela jorden!
    Önskar er en välsignad vecka!

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig ganska "vanlig" söndag ni verkar ha haft. Synd att det dröjer så länge innan vi får träffa Will och er. Ha det bra och njut av livet!

    SvaraRadera