fredag 18 januari 2013

Grill och chill.

Igår skulle vi haft besök av Wills guardian klockan 10:30. Vi ställde klockan lite tidigare än vanligt så att vi säkert skulle hinna diska, städa och plocka i ordning lite här hemma. Man vill ju gärna att första intrycket ska bli så bra som möjligt. Vid klockan 11:15 ringde vi till henne för att kolla om det blivit någon missuppfattning. När hon bokade med oss sa hon den 17:e klockan 10:30 men skrev 18:e klockan 10 i sin almanacka. Så det blev idag istället. Tur att vi inte är överhopade med saker att göra:) Besöket gick jättebra. Hon tyckte att han såg glad och nöjd ut tillsammans med oss. Under fikat noterade hon även att han hade god aptit. 

I eftermiddags gick vi till Gemina court för att grilla och umgås med våra svenska vänner. Mycket trevligt att äta gott bland trevligt folk. Will fann sig tillrätta i barnpoolen och fastnade lite extra för vattenrutschkanan som han åkte i flera gånger. När vi skulle gå och möta upp taxin för att åka hem så blev han arg på pappa för att han inte fick hoppa i igen. Det var bara den lilla detaljen att han då hade kläder och skor på sig. Ja ja, det är ju lite nytt det där med att bada i pool.

Nu sover lillkillen och vi har sedvanligt mys i soffan. God frukt, juice, godis och chips börjar bli en tradition. Det är ju så mysigt! Ja, vi får försöka att mest äta frukt...






Sköt om er! / Johan & Sandra

3 kommentarer:

  1. Roligt att läsa hur ni har det på alla sätt.
    Önskar er en trevlig helg..

    .......ps... har ni varit på Splash ännu?


    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma! Nej inte än, söker lite info om det för å se så att inte Will är för liten. Men Johan är väldigt sugen på att åka dit så det kan säkert bli av :)!
      Kram

      Radera
  2. Jag förstår att inte Will ville lämna poolen.Det är så roligt att bada. Ha det bra.

    SvaraRadera