måndag 28 januari 2013

En månad.

Idag är en dag som alla andra. Men ändå speciell, för oss. För idag har vi haft vår lillplutt i exakt 1 månad! Så dagen till ära köpte vi en bilbarnstol till honom från en finsk familj som ska åka hem nu. Perfekt.

Sen var det också dags att göra första återbesöket på barnhemmet och det med lite blandade känslor för vår del. Hur skulle han komma att reagera? Vi gick in i den delen där hans jämnåriga kompisar satt och åt och väntade på hans reaktion. Till att börja med stod han och höll om mig en bra stund och bara tittade. Sen började han slappna av och sprang en liten runda i rummet och busade i puffen med ett par av sina gamla vänner. Och så en liten runda tillbaka till mamma och pappa för en kram och sen kunde han springa en stund till. Han hälsade på alla och "pratade" men när vi skulle gå var det ändå inga protester över huvud taget utan upp på pappas rygg och så bar det av. Så besöket kunde egentligen inte gått bättre!

Det var ju dags för vägning också och i och med att vikten är väldigt viktig för Kenyaner hoppades vi på att han inte skulle ha gått ner nåt. Och med sina nu 12.89 kg hade han gått upp 4 hekto sen vi fick honom, skönt. Då ska kanske tilläggas att han inte hade gjort nummer två på hela dagen så den vikten stämmer väl inte i detta klockslag men det var taktiskt gjort av honom att hålla inne.. ;).




Kunde inte låta bli att lägga upp den sista bilden. Har man varit tillräckligt olydig brukar man få sitta i Naughty Corner (ja, det finns ett även vid poolen) och fundera över vad man kunde gjort annorlunda. Med eller utan armkuddar. 

Glada och tacksamma och fyllda av kärlek till vår lilla "sweetie pie"!



Kram // Sandra & Johan

3 kommentarer:

  1. Åh härliga FAMILJEN Cederholm! Om ni visst hur mycket vi gläds över att ni blivit mamma och pappa! Många kramar från oss

    SvaraRadera
  2. Det är så härligt att läsa era inlägg i bloggen. Ni tar så himla fina bilder och laddar upp dom i eran blogg.... Ha det så underbart i värmen medans vi får gå här i Vetlanda och halka lite ibland, ska tillägga att jag har klarat mej från benbrott även om jag dragit omkull ute.... Kramar till Familjen Cederholm

    SvaraRadera
  3. Lillknatte så söööt man kan va!!! Pussa lite på den goa magen från moster me;)!
    (..kan tilläggas att lillkusinen jagar Will's vikt med stormsteg..5 mån & nästan 8kg!)

    SvaraRadera