måndag 21 januari 2013

Barntimmar.

De senaste dagarna har mestadels tillbringats vid poolen. Det var varit grymt varmt, så är man inte i närheten av vatten får det helt enkelt bli skuggan. Vid poolen har vi träffat mycket trevligt folk både från Tyskland, Holland och Australien. Paret från Australien utmärker sig på det viset att de inte är här i adoptionssyfte som många andra vi träffar, men de har en dotter på ca 2 år. Hennes mamma bjöd in oss att delta på en träff för föräldrar med sina barn som hon startat hemma i deras lägenhet. Ett sådant erbjudande tackar man ju inte nej till! Så idag var det dags för premiär för familjen Cederholm. På programmet stod sång, dans, sagoberättelser och målning samt skapande av toarulledocka. Dessutom var det ju fika till Wills stora förtjusning. Hur som helst så var det mycket trevligt och det lär bli fler gånger.





I helgen hade vi bestämt att vi skulle äta ute. Vi passade på att testa Mediterrano som visade sig vara en trevlig restaurang med god mat. Vi åt ett par riktigt fina köttbitar. Idag hade vi vägarna förbi Java vid lunchtid och då passade vi på att ta just lunchen där. Will är en mästare på det där med att charma folk. När vi är klara och ska gå säger han "bye bye" och delar ut slängkyssar till både personal och andra restauranggäster!




Efter frukosten har Will infört en ny tradition. Då kryper han upp i pappas knä och målar lite med kritor som han fått från två kusiner. Enda missen är väl att han valde pappa som läromästare när det gäller att måla. Will 1,5 år ligger ungefär på samma nivå som pappa (31,5 år) när det gäller den typen av talang. Men men...traditioner är till för att följas. Mamma får väl styra upp det där framöver.



Allt gott! / Johan & Sandra

2 kommentarer:

  1. Kul att ni testade Mediterraneo, våran favoritrestaurang!

    SvaraRadera
  2. Pappa Johan inte ska du göra Will til en FBK:are & ÖSK:are väl du vet ju vad det ska vara, HAHA skickar bara i väg en liten retsticka...... Hoppas att Will kommer älska snön när den kommer nästa säsong!

    SvaraRadera