måndag 4 november 2019

Segrar.

Det var fest här i lördags. Sydafrikas rugbylag "Springbok" tog hem VM-segern! Vi såg andra halvlek på en restaurang och fick ta del av det vrålande folkjublet som uppstod när slutsignalen ljöd. Häftigt. På vägen hem tutades det från varenda bil, flaggor viftades och spontandans uppstod. Will och Ellie passade på att göra high-five med en glad polis, och så deltog de i dansen förstås.

En annan typ av seger firades igår. Än så länge har jag stått för nattning men igår hade lillfia väldigt svårt att komma till ro för att sova. Så vi körde pappa-testet. Jag lade ner henne i sängen och när hon strax efter började gny och ställa sig upp (hon har nu lärt sig att mamma brukar komma då) så dök Johan upp i stället. Visst fortsatte protesten en liten stund men sen lugnade hon ner sig. Och vid varje försök att lägga ner henne utan att hon somnat protesterade hon igen, vaggandet i pappas famn var bättre. Det var en superlycklig kille som - med all rätt - gjorde segertecken när han senare kom ut ur rummet!

Vi tog en tripp till Brooklyn Mall igår. Shoppade lite och till barnens enormt stora förtjusning tog pappa med oss till Spur Steakhouse. De vet att det brukar finnas en hel del kul för barn att göra på de restaurangerna. "Ja! Yes! Indianen!!" jublade de (Indianen finns med i loggan). Oj vad pappa var bäst! Det fanns bara ingen bättre! Fast Ellie pausade en gång mitt i lovordandet "... eller mamma, går det bra om pappa är bäst?" Hon fick mitt godkännande ;).

Det var lite svalare i helgen, sådär 28 grader skönt. Men idag steg temperaturen uppåt igen så mest bad har stått på schemat. Även mini-syster har premiärbadat, det gick hem!







Bondingen går bra annars nu och det är jag så tacksam för. 
Ellie och jag tar mamma-och-Ellie tid när minstingen sover och då har nagelfix blivit ett stort intresse. Hon tar gärna och sätter sig med de där nagellacken själv också vissa stunder och det är stort för henne, att få måla naglar utan uppsikt av mamma. Men så är det, hon är ju faktiskt stor flicka nu :).

Ta hand om er där hemma, vi hörs!

Kram /Sandra & Johan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar