fredag 12 juli 2013

Puh.

Så var det äntligen gjort! Vår 2:a hearing den 12/7 2013. Efter nervös väntan på om det skulle bli av till nervös väntan på datum för domslut så känner vi oss nu fjäderlätta av lättnad. Vi är sååå nöjda. Först och främst: det blev av denna gången. För det andra så fick vi tid för domslut om två veckor, den 26/7. Det innebär att vi sannolikt inte fastnar i uppehållet utan kan åka hem i slutet på augusti eller i början av september. Det blev som jag trodde, att jag inte sov så många timmar i natt. Men det känns som om jag kommer kunna ta igen det under natten som kommer.

Vi vill bara tacka för alla böner, tumhållningar, tåhållningar och för att så många människor bryr sig om vår situation! Det betyder oerhört mycket för oss ska ni veta!!!

Nu försöker Sandra få Will att sova. Det blir en utmaning då han är övertrött och har kopplat in hans "reserv aggregat". Men han skötte sig galant i rätten idag med hjälp av mackor, popcorn, russin, böcker, leksaksdjur, bilar och sist men inte minst iphone i själva rättssalen. Han tyckte dock att det var konstigt att inte katten härmade honom idag, vi hade ju stängt av ljudet! Så nu har vi lite extra överseende om han krånglar lite. 


Så här fin var vår prins idag. Efter domslutet kan vi utlova lite bilder även framifrån på honom. Det känns nästan lite overkligt att vi snart är där!

Kram på er / Johan & Sandra

4 kommentarer: