söndag 7 juli 2013

Happy B Day!

"Vad är det för en dag... Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Will's födelsedag - Hurra, hurra, hurra!"


Idag blir han två, plutten. Men det är första födelsedagen vi får fira tillsammans med honom så det är en lite extra stor dag på nåt vis.
Han vaknade före oss så vi lyckades inte överraska honom med sång på sängen utan det fick bli vid frukostbordet i stället. Med två ljus i mackan. Det går lika bra som tårta, killen är en mack-älskare.


Och så har vi haft kalas. När vi inte är hemma och kan fira med våra respektive familjer får vi fira med våra fina "Kenyanska" familjer istället. Så roligt att få dela glädjen! Med tårta, ballonger, hyss och såpbubblor.







I takt med att han blir äldre blir han också snabbare. Han springer fort, nu får han liksom fart framåt också istället för bara uppåt. Och så är han en riktigt hejare på att klättra... Även där går det fort! 


Nu tar vi igen oss en stund och samlar kraft till eftermiddagen. Då ska vi leka med alla nya fina leksaker och festa loss på pannkakor.

Grattis igen till dig, Sweetie!

// Sandra & Johan

6 kommentarer:

  1. Grattis till Will! Å,vilken glädje för er att få ha en tvååring att älska och rå om, alla åldrar har ju sin charm, men nu har ni en härlig tid att ta vara på. Kramar från Hörda

    SvaraRadera
  2. Ett jättestort GRATTIS Will på din 2årsdag önskar vi dig❤

    SvaraRadera
  3. Grattis Will på födelsedagen. Njut av den här underbara dagen alla tre.

    SvaraRadera
  4. grattis till Will på hans dag...!

    SvaraRadera
  5. stort försenad grattis till Will. Kan tänka mig han var nöjd. kram

    SvaraRadera
  6. Hipp hipp hurra för Will i efterskott! jättemysiga bilder ni tagit hoppas att ni har det bra där i Kenya och Nairobi. Hoppas oxå att ni snart har kommit till slutet av tiden där nere och får komma hem till lilla Landsbro och att det blir som vanligt för lilla familjen. Nu ska jag sätta mej och virka några varv inna det är dags att knyta sej!!!!

    SvaraRadera