tisdag 13 augusti 2013

Relativt snart.

Nu när vi har fått vårt domslut är det många som frågar när vi kommer hem. Och vi säger "snart". Visst, "snart" kan ju vara ganska relativt så jag ska var lite mer exakt. Vi kommer hem om 3-6 veckor. För nu ska pappersarbete genomföras hos olika instanser och först när de är klara kan vi ansöka om pass till Will. Sen kan vi åka hem! Under tiden sysselsätter vi oss bäst vi kan.

När vi gick föräldrakursen för några år sen så diskuterades vikten av att göra "du-och-jag" upplevelser. Ni vet, "Du och jag, Alfred", "Ja du och jag, Emil". Så i lördags hade Johan och Will en du-och-jag utflykt till Kid's Festival på fotbollsarenan, anordnad av Milo choklad dryck. En grabb-dag helt enkelt.




Härom kvällen fick vi möjlighet att bjuda goda vänner på middag. Plötsligt ringer det på dörren och där står Tomas & Marie. Efter att ha spenderat sina "sommarlov" i Sverige är de nu tillbaka i Nairobi igen och de ville bara komma förbi för att dela ut en grattis-kram för domslutet och ge oss en äkta, svensk gott & blandat påse! En gest som värmde hjärtat, tack ska ni ha :).


Idag tillät vädret oss att poolhänga lite. Vi hoppas få njuta av många sådana stunder under våra sista veckor här, så är vi redo att möta hösten sen:). Om 3-6 veckor.







Godnatt å kram på er // Sandra & Johan

2 kommentarer:

  1. Är så glad så glad så glaaaaad för er alla tres skull. Tänk att Han är er och tänk att Ni är hans, så välsignat så ljuvligt, så gott, så mycket Guds plan och så mycket kärlek! Blessings över er alla tre och favör över papper och annat som skall ordnas. KRAM

    SvaraRadera
  2. vi bara väntar ju på att ni ska bygga pool i huset hemma nu då!! ;)

    /Soffffan

    SvaraRadera