söndag 2 juni 2013

This is Africa.

Vi har inget vatten. 
Typiskt Afrika kanske någon skulle säga men för vår del är det faktiskt första gången vi är drabbade. Och vi har klarat oss i många dagar, tydligen gick en större pump sönder i måndags men det är först idag som vattnet i vår tank har sinat. Inser snabbt vad beroende vi är av vattnet!



Lägger in ett par bilder från vårt promenadstråk. En del av den kallar vi "White River gatan" för den påminner oss om någon mindre stad, till exempel White River, i Sydafrika. På den gatan  är allt lugnt, knappt ingen trafik, fina är träden, buskarna å blommorna och där andas vi ut för en stund.


En liten röd Coca-cola kiosk är så väldigt mycket Afrika. Det finns oftast en runt varje hörn och det brukar vara billigt å bra. Så häromdagen när vi gick förbi köpte vi oss en Cola. Bara för att.


Will vill som sagt alltid ha en blomma i handen, eller ett löv. Men nu har han börjat med att ibland bara vilja hålla handen. Idag var han en hand-hållar-kille. Och när vi gick förbi fiket sa han "hemma"... För mycket fika? Nää...



Det är Johans tur att sköta nattningen i kväll. Så efter potta-stunden där jag hörde pappa komponera ihop nån ny sång om att "Wille är en liten plutt" väntar nu Älgen och Leo på att Will ska  ansluta till sängen och drömmarnas värld. Häromdagen såg det ut så här när Will väl hade somnat.


 Ja, alla sätt är ju bra...?!

Hoppas ni haft en fin helg, nu önskar vi er en härlig vecka framöver. Med nationaldag å allt.

Stor kram! // Sandra & Johan




1 kommentar:

  1. Hej!
    Den bilden på Will när han sover känner jag igen hemifrån. Ha det bra.

    SvaraRadera