lördag 6 april 2013

Go'bitar.


Underbart fina dagar har vi haft med mamma & pappa/mormor & morfar. Lugnt och skönt och massor med tid till att bara vara tillsammans och dela vardagen. Lyxigt, men det kunde gärna ha fått vara längre. Igår vinkade vi dock hej då till dem och nu är det "bara" vi igen. Lekte med tanken hur det hade varit om vi kunde följt med dem hem... mmm, tänk... då hade vi kunnat vara med på kusin Tylers barnvälsignelse i morgon... och vi hade fått krama om alla er som vi saknar så mycket... men den tiden kommer även om den inte är nu. Och faktum är att vi njuter av dagarna här, vi har liksom kommit in i lunken utan att behöva bli rastlösa bara för att vi inte har något speciellt att ta oss för. Och vi planerar inte mycket längre än för dagen som är, vad vi ska äta i morgon funderar vi över då och då får vi väl helt enkelt gå och handla igen. Att få möjligheten att leva så här är nog lite nyttigt och det borde vara många förunnade.

Här är några go'bitar från de senaste dagarna.

Lunch på mysiga Karen Coffehouse.




Språngmarsch från mataffären i ös-regnet. Hade inget paraply men hade påse.



Besökte toppen av Ngong Hills.




Lek och mys med mormor & morfar.




Återbesök på Windsor.




Så idag var det "back to normal"" igen. Vi började med en slö morgon (som vi i och för sig brukar ha) och sen bestämde vi oss för att ta en långpromenad. Vi gick åt ett håll där vi inte gått innan och hamnade mitt inne i ett slum-område... hoppsan. Men vi pinnade på och efter nästan ett par timmar var vi hemma igen, nöjda med att ha hittat tillbaka och fått en rejäl dos motion.
Gick förbi en fin skylt vid ett vägarbete (se nedan). 
Därefter följde tupplur för två tredjedelar av oss (mig själv inräknad). I eftermiddags blev det bubbel-blåsning och introduktion av lek-lera. 





Och nu sitter vi här igen. Regnet har kommit, åskan mullrar och blixtarna avlöser varandra. Strömmen har gått men internet lever vidare, hurra! Dags att varva ner (!), äta lite yoghurt & flingor och njuta av lördagskvällen. Hoppas ni gör detsamma :).

Kram // Sandra & Johan


1 kommentar:

  1. Åh va härligt med mormor- och morfartid! Förstår att ni haft det mysigt! Själva har vi precis kommit hem från en skidvecka i Italien. Härliga dagar! Kram

    SvaraRadera