onsdag 2 oktober 2013

En hjälpredare.

Vi var på shoppingtrip igår. Fast "inköpsresa" låter nästan bättre... I vilket fall, vi fick spendera dagen med mormor & mostrar & kusiner. En av de STORA fördelarna med att vara föräldraledig! Överst på listan stod "pall" för vi har saknat en ända sen vi kom hem från Kenya. Men nu står den där och nu kan han vara med och hjälpa till så mycket han bara vill. Min egen hjälpredare.


I Nairobi hade vi Nellie som hjälpte oss med städ och disk och tvätt och allt sånt där som kan vara ganska tråkigt men helt nödvändigt. Och vi blev snabbt bortskämda. Faktum är att vi saknar henne lite nu, det behövs verkligen städas här... 
En gång, det var en fredag, tvättade Nellie vårt duschdrapperi till den dusch vi använde mest (den andra var så dåligt tryck i). När vi senare skulle hoppa in i duschen insåg vi - "Åh nej, hon har ju tvättat draperiet... Och hon kommer inte tillbaka förrän på måndag, nu kan vi inte duscha här på hela helgen!!!". På riktigt, vi tänkte så. Inte förrän efter en stund kom vi på att "ja, eller, vi skulle ju kunna sätta upp draperiet själva...". Japp, vi hade blivit enormt bortskämda. Så ni förstår ju att det kan vara lite tufft med omställningen här ;).


Min hjälpredare och jag ska snart laga lite mat. Vi har lovat pappa en överraskning till middagen, något som också införskaffades på inköpsresan. Vad det är får vi avslöja en annan gång. 

Stor kram till er alla, vi hörs snart igen!

// Sandra & Will

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Kul att se att ni kommit in i vardagen i Sverige.
    Vi har kommit hem till Sverige nu med våran dotter Sonie.
    Kram Matti O Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh fantastiskt, grattis!! Hör av er när ni vill träffas :). Kram Johan & Sandra

      Radera