söndag 13 oktober 2013

Party times.

Det finns en sång som heter "Party time" men vi har gjort om den lite för Will's skull och sjunger i stället "Potty time". Då vet han att det är dags att gå till pottan. Den senaste tiden har vi dock haft en hel del party time. Som i fredags till exempel. Vilken fest vi kom till! På Tonår hade de ställt till med ett ordentligt party - för vår skull!! Vi fick honnörsbord, tårtbuffé, tävlingar och stiligt klädda värdar. Tack hörrni, var och en som var där eller involverade, ni är ju bäst :)!




När man fyller 30 och befinner sig på andra sidan jordklotet så får man ordna med retroaktiv fest några månader senare, när man är hemma igen. Så för ett par veckor sedan bjöd vi familjerna på kalas. Och som jag blev uppvaktad! Dels med den här - denna gigant, denna bjässe:




Ja, det är en Zuccini. Från Diana's trädgård har jag förstått. Vad gödslar hon med, tro? ;)

Jag fick ett par fantastiskt fina tavlor som ni ska få se när de väl har kommit upp på väggen.
Och så fick jag en barnvaktsbiljett samt biljetter till konsert med Samuel Ljungblahd som inkasserades igår. Vilket sväng det var! Ville inte att det skulle ta slut. Hade Will varit där hade han ropat "igen, igen, igen!" och det gjorde vi fast med applåder i stället. Så vi fick vårt extra nummer ;). 


Intäkterna från den här konserten gick faktiskt till en organisation som heter New Life Mission och jobbar emot Kenya. Vi besökte ett av deras barnhem vid ett tillfälle och det känns helt klart lite extra när man kan relatera till det som berättas.


Nu ska vi festa till det lite med te och choklad. God eftermiddag allihop!

Kram // Sandra & Johan

1 kommentar:

  1. Härlig överraskning! Så kul att äntligen träffa er igen i kyrkan igår! Ha en fin vecka!

    SvaraRadera