lördag 18 maj 2013

Nyanser av blått.

Så tar jag vid där min man slutade. 
Tillsammans med vår kära vänner Grahns for vi alltså till kusten och Diani beach. Där skulle vi prova något nytt, att bo på "All Inclusive". Inga dumma grejer! Ett väldigt fräscht och fint ställe var det, Baobab Beach Resort. Och stort. Och god mat. Lite regn ibland men ändå varmt. Och volleyboll. Och massor med olika nyanser av blått...





























Ja som ni förstår så gjorde det inte ont någonstans att spendera några dagar i den här miljön. Vi hann även med att träffa våra adoptiv-familjs-vänner som bor i Diani, och sista dagen blev barnen bjudna på barnkalas på hotellet. En liten kille som fyllde 3 bjöd på tårta, partyhattar, Pingu och poolskoj.

Så hade vi bara ett dygn kvar att utnyttja på bästa sätt med våra fina vänner. Det blev barnhemsvisning, shopping å massa gott å gojs.



Sen var timmen slagen och Dc, Mia, Ruth och Noah satte sig i taxin som skulle ta dem till flyget. Vi tre stod kvar på parkeringen och grät en skvätt tillsammans. 


Men å så glada vi är att vi fick uppleva de här dagarna tillsammans! Forever in our hearts :).

Önskar er alla en riktigt fin Pingstafton! Vi hörs.

Kram // Sandra & Johan

1 kommentar:

  1. Vilka underbara bilder och vilket HAV! Gott att prata med er lite dag i kyrkan. Hoppas ni kan va med fler gånger framöver! Kram

    SvaraRadera