måndag 25 februari 2013

Vardagslyx.

De senaste dagarna har vi tillbringat mycket vid poolen som vi haft tillgång till. Det har varit strålande sol och därmed oerhört varmt. Om man överhuvudtaget ska orka vara i solen måste man vara vid vattnet, å vi klagar inte över det! Detta ställe har varit en oas för oss, där vi nästan alltid varit själva. När vi har varit heldagar vid poolen så måste man ju ha med sig lite mat och frukt, vilket är mysigt. Sedan är det inte dumt att sova middag i skuggan under ett träd. Igår var sista gången vid den poolen eftersom vi flyttade idag. Nu har vi mycket närmre till poolen, vi ser den från vår balkong!







Vi passade på att testa en restaurang som ligger precis runt hörnet på vår gamla lägenhet. Captain grill kan vi verkligen rekommendera. Mysig miljö och väldigt bra kött! 



I fredags var vi på Splash, ett vattenland som vår vän Linda hade tipsat oss om. Will hade jättekul och lekte för fullt i de långgrunda poolerna. Han blev ordentligt uppassad av hur många skolbarn som helst som var där och badade med sina klasser. Även lärarna visade ett stort intresse för vår lilla ögonsten. 




Idag när vi flyttade kan man äntligen se fördelen med att inte ens en 1,5 åring hade städat lägenheten när vi flyttade in. Det tog bort lite press på oss helt enkelt. Så vi släppte fram junioren att hjälpa till med flyttstädet!




Så i kväll sover vi för första gången i vår nya lägenhet. Det känns så fantastiskt bra! Nästa gång ni läser den här bloggen kan jag utlova lite sköna bilder från vår nya miljö!

Vi önskar er allt gott därhemma och att det inte dröjer allt för länge innan våren kommer. På söndag är ju första vårtecknet,
Vasaloppet!

/ Johan & Sandra

5 kommentarer:

  1. captain Grill får vi testa nästa gång...:)

    SvaraRadera
  2. Kul att ni åkte till Splash, Cornivor ligger ju "Granne" med splash. Viltkött restauranten jag berättade om (tror jag). Dit måste ni åka någon gång innan ni åker hem... zebra, krokodil, buffel, giraff mm (har dem inte något ni skulle vilja smaka fråga personalen om dem möjligtvis har i alla fall)

    SvaraRadera
  3. vad härligt att ni äntligen är på gång till nya placet... ska bli spännande att se!
    Och just nu skulle jag göra ganska mycket för några lata dagar vid poolen... :-)

    SvaraRadera
  4. Hoppas ni trivs i den nya lägenheten. Fortsätt att njuta vid poolen. Det är avkoppling.

    SvaraRadera