måndag 18 februari 2013

Från det ena till det andra.

Idag är det en vecka tills vi flyttar till en annan lägenhet. Ett beslut som vi är mycket nöjda med. De som känner mig väl vet att jag normalt inte har några som helst problem att somna lite här och där i tid och otid. I denna lägenhet har jag haft fruktansvärt svårt att sova. Det är så mycket ljud från vattenpumpar, grannen över, hundar, billarm, avloppsstam o.s.v. Nästa lägenhet ligger på 4:e våningen istället för markplan som denna gör. Det ska bli så skönt! Det finns även en härlig innegård med gräsmatta och inte minst pool. 

Här följer lite bilder på saker som vi dock kommer sakna efter vår flytt. 



Att köpa frukt av de här trevliga damerna!




Poolen som vi har tillgång till där vi nästa alltid är själva. Det är ju ganska lugnt och skönt även om man har ett vattendjur med sig som gillar att hoppa i vattnet sittande från kanten.


Vi är dock mycket förtjusta i det nya stället. Där tror vi att vi kommer trivas finfint. Will har tydligt visat att han gillar det nya stället skarpt. Det finns leksaker och lekkamrater på gården som han redan har bekantat sig lite med.


Efter 2 månader i Kenya blir det roligt att flytta till ett nytt ställe. Det tycker hela familjen!

Önska oss lycka till!
Kramar / Johan & Sandra.

3 kommentarer:

  1. Så roligt för er...! Önskar er stort lycka till med flytten :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är tomt här hemma utan er. Något fattas på gudstjänsterna... Tänk att det redan gått två månader, helt otroligt! Lycka till med flytten. Kramar från oss på Fattiggatan

    SvaraRadera
  3. Vad man saknar den goa,billiga, smakfulla och vackra frukten i Kenya. Underbar bild på Will som pussar sin mamma.

    Kram och god helg.

    SvaraRadera