fredag 8 februari 2013

Nytt-igheter.

När vi var på Windsor och firade min födelsedag träffade vi på Alex. Han och hans Helén (som härstammar från Eksjö) kommer till Kenya emellanåt och hälsar på släktingar, och då de nu har en liten son på ca 8 månader passade de på att ta lite föräldraledigt och stanna några månader. Vi bytte nummer och några dagar senare fick vi en inbjudan att komma och äta lunch hemma hos dem. Det är ytterligare en av de bra sakerna med den här resan, att vi får lära känna så mycket nytt och härligt folk!
Fantastiskt trevligt att bli serverad god lunch i ett gigantiskt hus med en oerhört vacker trädgård. Det var onsdagens nya.





Igår gick vi till masaai-marknaden här intill. Där införskaffades en del nytt: maracastrumma till Will, masaai-filt, klänningar och smycken till mig, och pappa fick betala ;).
Så blev det grillat till middag. Och som den mini-grillmästare han är hjälper Will gärna pappa att blåsa liv i elden.






Dagens nya blev Scones. Vi är lyckligt lottade som har fått en "liten" prins med aptit. Nyheter brukar tas emot med öppen mun, så även idag.




Vi önskar er alla en riktigt fin helg, glöm inte att stanna upp för en stund och njut av nuet :)!
Kram // Sandra & Johan

3 kommentarer:

  1. Ni får säkert många nya vänner för livet! Det märks så väl på korten hur Will har anpassat sig och känner sig trygg hos er... Varma kramar från Lena och Bella som håller på att somna här bredvid

    SvaraRadera
  2. Låter som härliga dagar... och det där med att shoppa och att mannen betalar tror jag allt att vi ska införa i den här familjen! :-)
    Ha det gott vänner, kram...

    SvaraRadera
  3. Suget efter nya miljöer, blåare himmel & varmare dagar blir nästan olidligt här hemma när man ser era bilder! Sen förstås hade det inte vart fel att få hänga med bästa storasyrran, men nya sonen, under Afrikas himmel! Hmmm, "hem" längtan!! Miss U guys:)!

    SvaraRadera