fredag 29 mars 2013

Livet på femte våningen.

Just nu går jag mest runt och myser och trivs med tillvaron. Pappa kom tillbaka från Etiopien i natt så nu är vi fulltaliga och vi ska bara ha det lugnt och skönt, spela spel och äta popcorn och ha det gott tillsammans. I skrivande stund blixtrar det utanför fönstret och åskan mullrar runt hörnet. För mig är det nostalgi och jag njuter.

De senaste dagarna har varit fina, vi har passat på att visa mamma hur vårt liv ser ut här nere. Här om dagen tog vi med henne till Windsor för att njuta av sol och bad. Vi åkte också för att vara med på avskedsfika för en familj som senare den kvällen flög hem till Sverige. Förresten så var vi på avskedsfika dagen innan också, de övriga Svenska familjer som bor grannar med oss åker hem inom kort och bjöd då på kanelbullar från ett bageri som några Svenskar håller på att starta upp här i Nairobi. Mums.







En av fördelarna med att ha en mormor som designar barnkläder är att man kan få personifierade outfits :).




Igår hade vi anledning att fira, det var exakt tre månader sedan vi fick vår Will! Det betyder att fosterperioden är över och vi kan börja den rättsliga processen.



Idag har vi lyxat till det med både restaurangbesök och äta-ute-fika. Däremellan visade vi mormor och morfar barnhemmet och vägde vår "lille" son. 14 kg, stadigt uppåt.






Tänk, för exakt ett år sedan idag var vi hela familjen och hälsade på systra mi med familj i Kalifornien. Vad mycket ett år kan göra med en... Det är fortfarande vi, bara med mer eller mindre hår. Men så är vi ju en till i familjen, och det känns annorlunda. Fast på samma gång hur naturligt som helst. Konstigt.





Vi vill önska er alla en glad påsk och vi hoppas att ni ska få tid, eller tar er tid, för en stunds lugn och ro i helgen. Och att ni om möjligt passar på att spendera den tiden med dem som står en nära.

"You will never regret spending time with the people you love", som en vis människa sagt. Det ska vi få möjlighet till och det är vi sååå tacksamma för. Ta hand om er.



Kram // Sandra & Johan

2 kommentarer:

  1. Önskar er en välsignad påsk...!
    Kram från oss i det gula huset

    SvaraRadera
  2. Hej familjen Cederholm!
    Det är alltid lika spännande att läsa om ert äventyr och er lilla skatt.
    Vi önskar er en Glad och Välsignad Påsk!
    Kram Hanna Stefan och Elias

    SvaraRadera