måndag 25 mars 2013

Nytt besök.

Tiden rullar på även här nere i Kenya. Det känns som den rullar på fortare när man har besök. Nu har vi den stora glädjen att ha besök av Sandras föräldrar, Robert och Kerstin. Men Robert har lämnat oss för jobb i Etiopien några dagar. Det är så roligt att se hur Will reagerar när han möter folk som han känner igen från bilder och skype. Han verkar verkligen njuta av att ha mormor här som ger honom den uppmärksamhet han förtjänar... 



Apropå att tiden går så har vi snart avverkat den s.k. "fosterperioden" som de 3 första månaderna är. Efter det börjar adoptionsprocessen på allvar, med besök i rätten o.s.v. Känns skönt att processen skrider framåt. Jag känner redan nu på mig att advokaten kommer tycka att det blir skönt när vi åkt hem till Sverige igen. Det gäller ju allt "ligga på" så att det händer något. Vi får se om det hjälper eller stjälper...



Vår pool har inte varit badvänlig på några dagar. Det saknas lite kemikalier som håller den ren. Då får man se till att roa sig på annat vis. Alla barnen på gården delar på leksakerna, så det finns mycket att välja på. Denna gröna bilen har ändå blivit favoriten. Det är roligast att skjuta den framför sig.

I morgon har vi sista hembesöket av Will´s guardian. Ni vet hon som ser till hans intressen i rätten. Vi får hoppas att Will sköter sig bra även denna gång så att vi får hennes välsignelse. Hon är verkligen trevlig och avslappnad, därför har vi gjort bedömningen att vi inte behövde baka några kanelbullar denna gången. Det får duga med en torr kaka och juice. 

Vill bara understryka hur glada vi är för att få besök. Det sätter verkligen guldkant på vardagen. Sandras föräldrar stannar över påsken, så den får vi fira tillsammans. 

Hoppas ni handlar på Willys till påsk! Jessica, har du frågat Håkan om han ställer (t)upp i år?



kram / Johan & Sandra.




1 kommentar:

  1. Så glad för er skull att ni har lite besök hemifrån... tyvärr kan vi inte lova att handla på willys, även om personalen verkar väldigt käck! :-)

    SvaraRadera