torsdag 20 december 2012

En dag i taget.


Att ta en dag i taget och bara se vad den har att erbjuda är så vi kommer att leva här inser vi. Oerhört avstressande, och nyttigt tror jag också. Och en dag kommer vi alldeles säkert att vara utless på det ;).

Så här blev dagen idag:

Vår transportsamordnare Sam ringde vid frukost och undrade om vi kunde flytta eftermiddagens möte med vår ”social worker” till förmiddagen istället. Två minuter senare ringde han igen och sa att vi får tillgång till vår lägenhet i morgon. Bra, då förlänger vi vårt boende här med bara en natt.
Vårt möte på Little Angels Network gick fortare än vad de planerat så det fanns ingen bil tillgänglig när vi skulle skjutsas tillbaka. Vi satte oss helt enkelt ute i trädgården och väntade tills bilen kom. Hakuna matata.





Därefter svängde vi förbi några svenska familjer och hämtade saker vi köpt av en annan familj som lämnade Kenya förra veckan. Det var många trevliga överraskningar i lådorna så nu har vi ett bra start-paket till vårt nya liv här nere :). Tack!



Efter det blev det en tupplur…
Ja, och så rullade dagen på. Ingen stress what so ever.

Så nu, efter en fin hamburgare på Java coffehouse ska vi titta på en film och sen hoppas vi på att vi kan sova. Imorgon är ju den stora dagen, då ska vi få träffa vår son! Förberedelserna är igång: kamerabatterierna är på laddning, kläderna hänger på utsträckning och älgen är framplockad. Vi är redo.




Love // Sandra & Johan

7 kommentarer:

  1. Det låter rätt skönt tycker jag... Önskar er en fantastisk dag imorgon!

    SvaraRadera
  2. Joche hälsar att vi kommer följa er varje sekund! Tänk vilken underbar dag imorgon. Kommer ihåg känslan timmarna innan vi fick träffa Saga för första gången. Kramar till er

    SvaraRadera
  3. Spännande att följa ert äventyr!!! Lycka till med första ögonkastet...det blir nog kärlek som sköljer över er! Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Må Gud give er en god början <3 Kram Christina Källkrans

    SvaraRadera
  5. Spännande dag imorgon! Ser fram mot att följa Er resa på bloggen

    SvaraRadera
  6. Hej! Lycka till och njut när ni får träffa er underbara son som ni har längtat så mycket efter. Bättre julklapp kan man inte få. Hälsningar Anders+övriga på h-ritning/grund på M-hus.

    SvaraRadera
  7. Lycka till Johan & Sandra!

    Tänk första ögonkastet när ni får se eran underbara son. jag önskar er lycka till genom hela resan och lovar att jag ska följa eran resa och tid nere i Kenya med glädje!

    SvaraRadera